Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

Omdat het vanuit hygiënisch oogpunt niet wenselijk is dat gedragen oorbellen worden teruggestuurd is retourneren alleen mogelijk als de verzegeling niet is verbroken. 

Mocht uw bestelling (of een deel hiervan) niet aan uw verwachtingen voldoen en heeft u de verzegeling niet verbroken dan kunt u binnen 14 dagen via onderstaand mailadres of via het contactformulier aangeven dat u een product wil retourneren. U heeft vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om het product indien mogelijk in de originele verpakking te verzenden naar het adres dat ik u zal doorgeven na uw retourbericht. De retourkosten worden niet betaald door howdoclay en zijn dus voor eigen rekening. De originele verzendkosten en de kosten van uw product worden zo snel mogelijk en uiterlijk 14 dagen na de ontbinding van de verkoop overgemaakt. 

Er is nog nooit een bestelling kapot aangekomen. Maar mocht er toch een keer iets mis gaan en er schade zijn ontstaan. Stuur een bericht zodat we zo snel mogelijk naar een passende oplossing kunnen zoeken.